luni, 4 ianuarie 2010

Bucurie mare


Iata-ne in 2010!

Se anunta un an grozav, pentur ca asa decretez eu, si horoscoapele consultate, nu si stirile, ce-i drept, dar asta nu ma impiedica sa cred ca nu o sa fie un an grozav.

Ca sa intampinam anul cu muulta bucurie si zambete laaargi, impart cu voi cateva comori din vacanta proaspat incheiata! : )



Uneori ma gandesc ca nu-i mai mare bucurie pentru un copil decat sa aiba un balon mare si colorat. Cand mai e si un animal mare si fantastic, eventual asortat cu costumatia de poveste, momentul e perfect!


In anul urmator va propun sa ne bucuram cel putin la fel de tare ca niste copii cu un buchet de baloane colorate, sa lucram cu spor, sa ne bucuram de toate momentele furmoase si sa ne facem zilele cat mai grozave, sa zambim si sa ne cumparam mai des flori, sa ne plimbam si sa ne rasfatam toate simturile.

Sa aveti un an grozav!

6 comentarii:

  1. la multi ani jojonake! stii ca si eu am inceput anul cu un feeling extraordinar? imi pare ca toate lucrurile frumoase o sa se implineasca acum! sper asa sa fie si pentru tine >:D<
    ti pup

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani si la si mai multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumeeesc!

    La multi ani si voua! Sa aveti un an grozav!
    >:D<
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Horoscopurile consultate de mine spun ca anul asta imi voi plati creditele si facturile restante. Insa mai dubios a fost ca mi se spunea ca voi fi obosit de igiena necorespunzatoare... Eu inca incerc sa-mi imaginez cum naiba poti sa obosesti din asa ceva :))

    La multi bani, sa fie intr-un ceas bun, inainte popor roman, pe ei, pe mama lor! :D >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. haha, raaduuuu:P
    eu cred ca n-ai consultat horoscopul corect, sa mai cercetezi! :)

    an bun sa ai si tu, om bun : )
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru mine horoscopurile zilnice, saptamanale , anuale, seculare si milenare sunt mai mult un factor de amuzament. Alea pe bune sunt cele generale. Acum mi-am amintit ca in horoscopul celtic sunt un plop. Urasc plopii :))

    RăspundețiȘtergere