marți, 24 noiembrie 2009

Zi frumoasa

Ca si Floricela, azi am cumparat flori. N-am mai facut asta de mult si daca stau bine sa ma gandesc, n-o s-o mai facd e acum incolo prea des, avand in vedere ca vine adevaratul frig si la colt de strada n-o sa mai fie nicio bunicuta cu o galeata plina de flori.

Astazi a fost o zi tare frumoasa. Parca uitasem ce grozav e sa mergi cu autobuzul la ore matinale, cand e aproape gol, cu nasul lipit de fereastra si sa vezi tot ce se intampla pe strada. Uneori asta mi se pare de-a dreptul fascinant. Se intampla atatea lucruri in jurul nostru, atatea lucruri pe traseul autobuzului ca parca nici nu-ti vine sa mai clipesti. Daca ai si coloana sonoro potrivita spargand bumbii mici si albi din urechi, atunci e si mai bine.




Cand ma uitam pe fereastra, in autobuz, mi se reflecta brosa in geam. Asa mi-am dat seama inca o data de ce oamenii pe strada intorc privirea si se uita la brosele mele. Chiar e o explozie de bucurie domnisoara Floricela. Si tot pe drum ma gandeam ca de mult n-am mai primit niciun colet, deja mi s-a facut dor.. dar o sa vina in curand unul proaspat, desenat frumos. Ce de lucruri minunate exista in lumea asta!

2 comentarii: