joi, 12 noiembrie 2009

Colectia cu pisici

De ceva vreme planuiesc colectia asta. Asta e de-abia inceputul. Acum va prezint matele : )

Mitinia


Mitinia face parte din familia Miorlau. O familie de pisici burgheze, avangardiste, care in fiecare dimineata isi fac toaleta, rasucindu-si mustatile pe pieptene speciale si apretandu-le. Acesta este motivul pentur care Mitia are mustatile asa de aranjate, dar shh, asta e marele secret al familiei.

Mitia este singura din familie care nu poate trai daca nu vede ceva roz in jurul ei, de asta e si inconjurata mereu de roz. Pentru ca viata ei e roz : )

o gasiti aici


Miorlau Constantinescu


Miorlau Constantinescu face si el parte din familia Miorlau, familia pisicilor burgheze si avangardiste, varts a lui nu e cunoscuta, nu-i sade bine unui domn sa fie intrebat asemenea lucruri. Ce stim cu certitudine e ca domnul Miorlau constantinescu se intelege bine cu soriceii, afla multe informatii pretioase de la ei, informatii care i-au fost taare utile in revolutiile la care a luat parte.

il gasiti aici



Miorlau somnorosul



Miorlau este un membru ilustru al familiei insa pentur ca ii place sa doarma foarte mult, ceea ce face aproape tot timpul, nu stim exact care Miorlau anume. Cert e ca bicicleta o are de ceva vreme, de acum 2 revolutii. Se pare ca i-a uitat semnificatia si o foloseste in loc de dormeza. Dormeze erau si pe vremea lui.. acum nu prea se mai gasesc.

il gasiti si pe dumnealui aici


Jose Manuel de Santander


Jose Manuel este o ruda indepartata a familiei burgheze Miorlau.
Jose Manuel este un filosof recunoscut in lume ainterlopa pentru sistemul filosofic si betiile pe care le da cu toti prietenii lui, desi acestia nu se dovedesc a fii intotdeauna oamenionorabili. Dar Jose Manuel le iarta relele intentii si ii mai cinteste cu un coniac bun, din pivnita sa pe care multi incearca sa o gaseasca, dar nimeni nu a reusit pana acum
il gasiti aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu