vineri, 18 septembrie 2009

recomandare: pukka food, magazin cu bunatati si aer englezesc

daca ati vazut you've got mail, aceasta minunatie de film pe care eu il vad din intamplare cel putin o data pe an, atunci va amintiti libraria cu carti pentru copii care se numea "the shop around the corner", dupa filmul clasic din care e inspirat. libraria asta avea un aer intim si copilaresc dar totusi elegant, un aer proaspat dar in acelasi timp cald si inmiresmat, plin de drag. daca aveti in minte imaginea asta, e imposibil sa n-o confundati cu cea de la pukka food


pukka este unul din putinele magazine incarcate exclusiv cu produse bio. si cand spun produse ma gandesc la de toate, de la cereale cu ciocolata, bomboane mentolate la detergenti si cozmetice. e pozitionat bine in centrul bucurestiului, are alura de magazin englezesc (poate si de la tapet) si e reprezentat de o oaie tare ciufulita. gasiti si in magazin niste oi tare haioase, de plus, pe care el puteti cumpara.

ma tot gandeam daca ar trebui sa incadrez oaia asta draguta la "povesti frumoase" sau la recomandari, pentru ca intra in amandoua categoriile. dar pentru ca sigur o sa ne mai intalnim cu pukka, va invit sa o vizitati, sa va cumparati macar un ceai de la austriecii mei preferati, cu care e imposibil sa dati gresi. si neaparat sa va luati cu voi zambetul, pentru ca trebuie sa il impartiti cu doamnele de la casa, foarte amabile si zambitoare si ele, la randul lor. asadar, cumparaturi placute : )

Ps: gasiti aici cateva poze din magazin, si ceva extra informatii, c asa va convingeti ca merita cel putin sa deschideti usa verzuie cu prag inalt : )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu