miercuri, 16 septembrie 2009

dati-mi inapoi pantofiorii!

daca va mai aduceti aminte, erau intr-o vreme niste audible-uri la yahoo mesenger, cu niste animalute putin intergalactice, cu niste reactii nitel agresive si cam disperate. era un urs panda, inca o creatura mov parca, una galbena si parca unul verde, desi nu sunt foarte convinsa si nu vreau sa-i incurc cu happy three friends.

mie dintre toate animalutele astea intergalactice imi placea cel mai tare panda. dumnealui se dadea peste cap, se izbea putin parca de niste pereti imaginare, avea niste cerculte carora le lipseau stelele verzi dupa izbituri si ca un brav luptator japonez zicea "dancing panda fiuryy". sau ceva de genul asta. eu intotdeauna am trait cu impresia ca zicea de fapt "dacing kinda fiurry". daca asta ar insemna ceva. ei bine, inca mai cred asta, desi nu l-am mai vauzt de mult si de desi mult timp am ras si-am glumit cu flaviu care credea ca panda din povestea noastra si-a pierdut incaltarile si zice "dati-mi inapoi pantofiorii!" :)) da..


eh, toate introducerea asta glumeata va introduce in povestea unor pantofiori foarte frumosi pe care i-am cumparat acum ceva vreme si care de-abia astazi au scos capul din cutie si au vazut lumina zilei, culoarea cimentului, scartaitul metroului si tot ce se mai gazeste la nivelul lor. dumnealor fac parte din familia corso como, alaturi de alti pantofi italieni de "teapa"lor. din cate am vazut eu pe siteul ala, si din alte locuri, corso como e destul de celebru, si-a propus sa mearga pe linia de slow fashion (ceea ce le dorim sa le si reuseasca), fac niste pantofi foarte buni si grozavi de comozi, de mult n-am mai gasit pantofi cu un calapod asa de potrivit pentru mine. si sunt foarte draguti si frumosi. a, si de pe site-ul corso como am descoperit les italiens, un grup de oameni care se pricep la muzici si canta grozav de bine.

2 comentarii:

  1. pantofiorii sunt de-a dreptul adorabili! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim, multumim! :) si mie-mi plac grozav de tare, nu puteam sa ma dezlipesc de vitrina cand i-am vazut :D

    RăspundețiȘtergere