miercuri, 6 octombrie 2010

Swamp de toamna :D Numarul Unuuuu!

*forma corecta e "Swap". Dar eu asa stalcit il pastrez : )*

Drajeele mele,

Cum foarte bine a propus domnita Anca su sapunurile si experimentele ;)) ne-am strans cu mic si cu mare sa organizam un swamp. Adicatelea, un fel de schimb.

Ca sa ne bucuram multi ca primim cadouase si ca facem cadouase, in urma unor dezbateri pe facebok, am ajuns la urmatoarele reguli:
* Fiecare cadouas trebuie sa contina 5 lucruri, nici mai mult, nici mai putin : )
- un obiectel vintage
- un obiectel facut de mainile voastre cu ocazia tomnatica a acestui swamp ;))
- un obiectel de rasfat, de simtit bine, interpretati-l cum vreti, dar ideal ar fi sa fie ceva care voua va aduce o stare de bine. Pe care vreti s-o dati si altora ;))
- un material (fie ca e nasture, fetru, foarfeca sau altele : )
- ceva dulce, care iar ramane la interpretarea voastra ;))

*Daca vreti sa faceti schimb cu noi :)) trebuie sa va inscrieti printr-un comentariu la postul asta. In ordine, fiecare o sa primeasca un numar, si pe urma, combinand toate numerele cu domnul random.org, fiecare va primi si va da cadouas altei persoane. Ceea ce inseamna ca folosim random.org pentru fiecare numar de 2 ori.


!!!! Important !!!!

Miss Roxana Deac a venit cu o idee foarte foarte buna, si anume ca fiecare sa mentioneze cate ceva despre el, ca sa nu dam totusi gres cu cadourile, si sa fim sigur ca fiecare primeste ceva ce i-ar placea. Asadar, va rog in comentarii sa mentionati sincer si daca se poate, cat mai multe din urmatoarele categorii:

Varsta
Hobby-uri, pasiuni, interese
Culori preferate
Stil vestimentar (casual, sport, vintage, gipsy, hippie, chic, orice va caracterizeaza)
Autori / stil de opere preferat
Ce muzica ascultati
Ce gen de filme vizionati
Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile)
Pe unde ati vrea sa calatoriti?
Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti.
Blog / website

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va rog sa imi comunicati adresa voastra (nume prenume strada numar bloc etc etc) pe binecunoscutul mail domnisoarababacilu@gmail.com.
Eu voi centraliza adresele si dupa ce se alege cine cu cine, va voi trimite adresa celeui/celei la care merge cadouasul vostru :D

*Va invit sa va inscrieti pana pe 16 octombrie inclusiv. Pe 17 anunt cine cu cine, si pe urma, pana pe 26 trebuie sa pregatiti pachetelul care, ideal si daca se poate si va rugam frumos, ca sa primeasca toata lumea aproape in acelasi timp :D trebuie livrat pe 27 octombrie. Cu putin noroc, unii dintre participanti o sa primeasca coletul la sfarsitul lui octombrie si altii la inceputul lui noiembrie : )


Daca va place ideea, va invitam sa participati, sa raspanditi vestea si sa invitati si alti doritori : ) O sa fie o maaare petrecere la mijloc de toamna si o sa explodeze handmade-ul din ro de bucurie si incantare, la cate cadouri minunate se vor primi ;))

>:D<


LAter edit:

1. Inscrierea se considera doar dupa ce completati si varsta, hobbyurile si ce am mentionat mai sus. :D

2. Daca va inscrieti, primiti numar la marea numarare. However, daca nu primesc adresa voastra pe mail pana pe 17, inscrierea respectiva n-o sa mai fie valabila, pentru ca daca n-am adresa voastra, cineva o sa ramana fara cadouas. Si nu-i frumos :D

51 de comentarii:

  1. ai insirat 5 honey bunny.sau o categorie o bifam pe doo ori ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Honey Bunny :))
    Gata, am modidicat. Mai sesizeaza greseli, si inscrie-te :P

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut.
    ...ma inscriu, ma inscriu, ma inscriu la marea cadoriseala de toamna :P..
    Ruxandra
    http://vintagesh.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. I'm in! E super ideea!
    Varsta...32 dar merg pe 17...
    Imi plac: bufnitele, ciocolata amara,maslinele (bineinteles!), muzica rock, dali, barancusi si tot ce inseamna arta contemporana, cafeaua buna - sunt dependenta!!!!, conversii ;), hainele negre, blugii, bijuteriile interesante - cu poveste, toamna cu frunzele si culorile ei,parfumurile fresh, cartile de filosofie si romanele psihologice, filmele lui Tim Burton si ale fratilor Coen..., iubesc tarile nordice si vikingii!
    Cea mai frumoasa amintire...fiordurile din Norvegia - visez sa locuiesc undeva prin zona!
    Nu am scris niciodata atatea despre mine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum, ca vad ca nu se inghesuie nimeni, doresc sa sparg ghiata la propriul meu post :)) Sunt convinsa ca pana termin o sa fie vreo 5 comentarii inaintea mea, dar trebuie sa scriu si eu pentru ca vreaaaau :D Asadaaar:

    Varsta : 20 si ceva, mai putin de 25, mai mult spre 20. Nascuta cu 20 de zile inainte de revolutie :D

    Hobby-uri, pasiuni, interese: Intai de toate imi plac lucruri frumoaaase, cu multe buline, funde, floricele, cu lavanda si trandafiri. Momentan ingurgitez multe carti de marketing, deci nu pot sa zic ca "in timpul liber citesc" ca citesc mai mult in metrou. Imi place sa ma uite sfintii prin parcuri vara cand e cald, ca sa ma uit la oameni, imi plac briosele si prajiturile bune, cafeaua si ceaaaaiul, cescutele vechi si ceainicele. Imi plac pisicile dar inca inca n-am una, dar am un cutu pufos, imi place sa decorez si am tot felul de idei (albe si cu floricele :)) in sensul asta.. si ... imi plac povestile. Si implicit orice lucru care are o poveste, nu neaparat extraordinara, dar neaparat emotionanta : ) Si revistele de moda :D Daca aveti vreun numar strainez, il primesc cu mult nesat :)))

    Culori preferate : rozul prafuit, lavanda, rozul pal, fucshiaaaa, si apoi cam toate, mai putin rosu si verde. Nici acum nu stiu de ce.


    Stil vestimentar - As zice casual, din seria "sfantul cardigan" : ) Care e nelipsit. Ca si esarfele si salurile.

    Autori / stil de opere preferat: Onetti, Marquez si in principiu orice realist magic.

    Ce muzica ascultati: Jazz, Nu jazz, si cam toate derivatele.

    Ce gen de filme vizionati: Romantice. Care sa ma faca sa plang la sfarsit de "aw, ce dragut", nu prea artistice si nu altfel, orice incercare de culturalizare cinematografica este un esec. Realitatea e destul de trista uneori cat sa ma uit si la filme triste, oricat de bune ar fi ele. Ideea mea e ca filmele trebuie sa ma bucure, nu sa ma puna prea tare pe ganduri si mai ales, sa nu ma intristeze.

    Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile) Mi s-au cam realizat :)) In principiu, sa creasca domnisoara mare si sanatoasa, sa ajunga la generala si la liceu :)) Si asa, am multe vise marunte, de la ceainice cu buline la perne cu trandafiri, dar astea mai devreme sau mai tarziu devin realitate, pentru ca le ajut eu :))

    Pe unde ati vrea sa calatoriti? in Italia, cam peste tot, mai ales in Toscana. Apoi in Portugalia si in Provence. Si in Buenos Aires, fireste :D

    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti. Am prea multe, asa ca n-o sa mentionez niciuna. Cea mai frumoasa amintire e de azi dimineata si urmatoarea o sa fie peste foarte putin timp. Poate chiar acum traiesc ceva ce-o sa fie mai tarziu o amintire frumoasa. Deci viata e facuta din amintiri frumoase :))

    Blog / website Well, eu locuiesc chiar aici :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Vintage SH

    Bine ai venit ;)) Ca sa te inscri trebuie sa completezi si pomelnicul de recunoastere, ca altfel nu stim ce cadou sa-ti facem :D

    Modifica acum, ca sa fie bine inteles :D

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. *Modific, adica eu :D

    Am un pus un later edit, mai adaug la el, cand mai e ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  8. :P
    Sa incepem:
    Varsta: peste 30 dar nu exagerat de mult :P
    Hobby/pasiune/obsesie incerta (luati-o cum vreti :P): handmade-alitul si somnul de dupa-masa..
    Culori preferate: portocaliul!!!
    Stil vestimentar: haotic cu accente etno/indian
    Autor preferat: Axel Munthe
    Filme preferate: SF si aventura :D
    Vise: sa imi deschid o galerie de arta pentru promovarea artistilor tineri si nestiuti/neintelesi...
    As dori sa calatoresc prin Egipt si India.
    ...si...am multe amintiri frumoase..dar una recenta e aroma cafelei de dimineata adusa de dragostea mea :D..
    Blog: http://vintagesh.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. stimate domnisoare, as dori sa ma inscriu in acest swap, cu permisiunea dvs. Am 25 si sunt pasionata de pisici, biciclete, (street) fashion, handmade, reviste. Nu mai am culori preferate - de ceva vreme mi se par frumoase toate. Stilul vestimentar imi e destul de amestecat, dar i-as zice girly si cateodata indraznet. Imi plac scriitorii interbelici (Camil Petrescu) si cei postmoderni,poezia, muzica cu voci de fete. Mi-ar placea sa vad tarile nordice, desi nu-mi place frigul lor :)in special Suedia. blogul meu - prin click pe nume ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ah, ce m-as baga si eu, dar tot ma gandesc ca nu prea am nimic vintage de pus in colet. Cred ca trebuie sa cotrobai prin casa si daca gasesc ceva revin :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ...intrebare de 2000 de puncte: nu ar fi dragut sa insiram minunatiile pe care le cadorisim? Sau le lasam sa fie surpriza?

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic sa fie surpriza :D Oricum cred ca pe urma toata lumea o sa faca poze cu cea a primit, si le pune pe blog :D Eu asa o sa fac :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Miss Arabela, nici eu n-am idee de ce obiect vintage o sa ofer :D Dar gasesc eu ceva : ) De asta am pus si perioada de cautat si facut pachetul ;))

    RăspundețiȘtergere
  14. Na hai sa ma incumet atunci :)

    Varsta : of ca tot 23 imi vine sa zic, dar de fapt ma apropii de 28, parca :P, pot sa raman la 23 ?

    Hobby-uri, pasiuni, interese : poate prea multe, imi place sa invat mereu ceva nou, asa ca lista ar fi foarte lunga. Daca e sa generalizez arta si mestesug :)

    Culori preferate: Pff urasc intrebarea asta, am nuante care imi plac din fiecare culoare. Iubesc de exemplu verdele brotacel, dar nu suport verdele inchis (smarald), rosul iar e cu 2 taisuri, depinde mult de nuanta si obiect, ori imi place mult ori il urasc. Dar cred ca la galben, orange, violet nu as putea spune ca sunt nuante care ma enerveaza prea tare.

    Stil vestimentar: de la casual pana la chic, depinde de ocazie. In orice caz tendintele merg spre simplu , nu foarte pompos si eventual eco sau natural.

    Muzica preferata e indie, alternativ si brit pop de genul: Beirut, Muse, Stereophonics, Travis, O'Death, Soul wirling somewhere, Anthony and the Johnsons, Bob Dylan si alti "plangaciosi"

    Filmele preferate sunt animatiile. Finding Nemo, The Incredibles, The secret of Kels, The last Unicorn, cam tot ce e facut de Miyazaki

    Mi-ar place sa ajung macar odata in Asia, mi se pare extrem de fascinant.

    http://arabelastefania.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Hihi : )

    Fenchiu veri maci!

    Nu uitati sa treceti pe la taxator, adica sa-mi trimiteti adresa completa pe mail :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca ma primiti si pe mine, ma bag. Dar asta inseamna ca cineva va trebui sa imi trimita pachetul in Germania. (la unele oficii merge sa pui obiecte si ca scrisoare recomandata).

    Varsta: more or less 25
    Interese & pasiuni: handmade, fotografia, Online marketing&social media, street style si bicicleta
    Culori preferate: rosu, alb, verde ca merele verzi, fuchsia, gri si negru. Nu port de niciun fel galben.
    Stil vestimentar: de la casual pana la cute&romantic. Imi plac bulinele, imprimeurile simpatice, cizmele, fustele in A putin mai scurte de genunchi, blugii drepti si tricourile cu un print fun. Si bascutele si jambierele tricotate.
    Autori preferati: Terry Pratchett si David Lodge. Refuz sa citesc carti grele si dramatice (as in scriitori rusi), prefer sa citesc orice e cat de cat funny, inclusiv chick lit a la Sophie Kinsella, dar nu siropoase.
    Muzica: de la trash metal pana la pop: Incepand cu Metallica, Red Hot Chilli Peppers, Alanis Morisette, Kate Nash, Amy MacDonald, Regina Spektor, Carla Bruni (da, fata asta si canta!), blackmore's night, Phoenix pana la irish Music si multi altii.
    Filme: cam orice e francez sau macar european. Inafara de asta, comediile romantice care nu sunt prea previzibile (Love Actually), fantasy-urile reusite si desenele animate.
    Visul meu (sau planul de viitor indepartat) e sa deschid un magazin-galerie-cafenea boem in care sa vand creatiile mele si ale altor artisti indie si handmade.
    Imi vine acum in cap prima oara cand mi-am vazut cainele (am un husky siberian)- avea 5 saptamani, intrase cu capul intre frigider si perete si nu stia sa iasa :))

    Miss B., let me know if I'm in ca sa iti trimit adresa :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sigur ca da, mie mi se pare ok. Daca nu e ok si pentru cine trimite coletul tau, poate sa mi-l trimita mie si eu ti-l tirmit ca recomandata (am vazut ca merge :D)

    RăspundețiȘtergere
  19. Yuuuhuuu! Am uitat mai sus sa zic blogul: www.cinnamoncloves.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. so.....33 (mda,desi nu s-ar zice:))ca nu am de ce sa o ascund...nu?
    cel mai practicat hobby : sa contrazic numai de dragul de a-i scoate din minti pe ceilalti.imi place verdele,desi nu-s foarte picky la culori.stil vestimentar? politically (sometimes) correct.muzica nu mai ascult ca nu mai am rabdare (mda).de citit nici atat,insa din tinereti i-as mentiona pe sadoveanu,clavell si ojog brasoveanu.
    filme ...comedii de preferinta,cu subtitrare neaparat.
    vise sau planuri....sa ma marit,sa fac 3 copii si sa stau toata ziua acasa sa pun conserve pe toamna :)))
    de calatorit mi-ar place.oriunde,dar numai dupa ce se va inventa pe bune teleportarea.
    and ze best memory....nu-mi place sa fac topuri din chestiile bune si frumoase :)

    www.bijuteriiwhatelse.blogspot.com
    ta daaaaaa !
    adresa ti-o trimit mai tarziu :)


    later edit : l-am repostat,ca nu-mi place sa fiu analfabeta nici macar din graba :)

    RăspundețiȘtergere
  22. ar fi culmea sa nu ma bag, nu? ;)

    Varsta: 30

    Hobby-uri, pasiuni, interese: handmadereala, evident:), fotografie, mountain biking, ski, hiking, lectura, calatoritul. And DOGS, cat hater:)

    Culori preferate: roz murdar, culoarea pielii, ocru, ou de rata, turcoaz, fuchsia, orice fel de verde, bleumarine

    Stil vestimentar: post grunge ...?!

    Autori / stil de opere preferat: Eliade, Hemingway, Minulescu

    Ce muzica ascultati: Red hot chilli pep, Bush, Pearl Jam, 311, Depeche, Stereophonics, Kings of leon, Blue October, Groove Armada, Everything but the girl, Faithless, Suie Paparude, Monojacks, The killers, Muse, Urma, Omu cu sobolani etc.

    Ce gen de filme vizionati: SNATCH, SNATCH, Lock stock, low budget british movie fest type:). Si il iubesc pe Guy Ritchie:)

    Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile): sa produc 3 copii, un magazin ceainarie unde sa vand numai handmade si unde sa organizez workshopuri si sa vad toate tarile din lume inainte sa mor

    Pe unde ati vrea sa calatoriti? vezi mai sus:) sper ca turu Norvegiei e next:)

    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti: cand a fatat Ola the bassethound, am mosit (masaj, respiratie gura la gura:) 6 catelusi:) si am auzit primul schelait

    Blog / website

    http://soapjunkies.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna!Sunt primita si eu?

    Sa incepem cu inceputul...Varsta?21 de ani si jumatate.
    Pasiuni-arte plastice,design vestimentar,gatitul,yummi:)si multe altele,dar astea fiind principalele...
    Culori preferate-pastelurile in general,dar si mov inchis,gri si negru.
    Stil vestimentar-casual cu tente vintage,smart casual,iar uneori classy,in functie de eveniment:)
    Autori-Jane Austen dar si operele amuzante ai unor autori contemporani.
    Muzica-aproape orice,inafara de manele si hard rock...
    Filme-comedii romantice.
    Planuri-sa termin cursurile de design vestimentar,iar vise...sa imi deschid un mic magazinas cu obiecte realizate de mine...:)
    De calatorit,sincer,as vrea in toata lumea,dar in special in Australia,New York,Venetia...:)
    Cea mai frumoasa si pretioasa amintire-momentul cand mi-am luat fiul pt prima data in brate.

    Blogul:

    http://handmadebycarmentobias.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumeeesc :)

    Leti, astept adresa :P

    Carmen, aceiasi rugaminte ;))

    Miss Raloo, sigur ca te primim, numai cu pomelnic completat :P

    RăspundețiȘtergere
  25. So here it is:

    Am 23 de ani, in decembrie fac 24, ador animalele, mai ales cainii, ador culorile, ador soarele si vremea buna, moda, muzica ciudata, hainele ciudate, filmele care te
    pun pe ganduri, oamenii care te pun pe ganduri si nu in ultimul rand, ador sa pierd vremea :-"

    Culori preferate: verde crud, galben neon si verde neon, roz, lila, bleumarin, verdele acela adevarat... pe scurt pasteluri sau culori tari. Si intotdeauna contraste sau combinatii neasteptate

    Stil vestimentar: cat mai feminin, sau cat mai neobisnuit... hmm, who am I kidding?! intotdeauna e mai la-ndemana un tricou si jeansii preferati :-<

    Autori/stil de opere: daca e sa fie politist, atunci Agatha Christie; daca nu, basme

    Muzica: Pendulum, Trentemoller, N.O.H.A., Tori Amos, Lily Allen, Placebo, Incubus, Kings of Leon, Lenny Kravitz, Shukar Collective... mai sunt, dar nu-mi vin in minte acum

    Filme: Jeux d'enfants, Amelie, Micmacs... nu, nu numai frantuzesti; in general comedii sau psihologice, sau thriller, sau horror, da... imi plac tare filmele :))

    Vise/planuri: pfuuu... visez sa zbor... si planuiesc sa fiu fericita. Si eu si cei din jurul meu :-)

    Calatorii: nu conteaza unde, atata timp cat exista castele medievale prin imprejurimi :-D

    Amintire: 8-> concertul Limp Bizkit

    Blog: http://funksbyraloo.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  26. ola sweets!

    apar si eu dupa mai bine de juma' de zi :-)

    Varsta - 26

    Hobby-uri, pasiuni, interese
    - handemade stuff, soarele, o multime de ganduri bune, scoicile, apa, socializarea

    Culori preferate
    - toate culorile si neculorile lumii si mai apoi rosu :-)

    Stil vestimentar (casual, sport, vintage, gipsy, hippie, chic, orice va caracterizeaza)
    - hippie boho-chic sugar spice & everything nice :-)

    Autori / stil de opere preferat
    - Sabato, inainte de toate, Suskind, Plesu, Eliade, orice de substanta

    Ce muzica ascultati
    - indie rock, chillout, orice nu este agresiv

    Ce gen de filme vizionati
    - psihologice, aventuri, comedii

    Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile)
    - sa calatoresc peste tot prin lumea larga, sa vad si sa gust din toate cate un pic, s-ajut oamenii, iar mai apoi sa-mi iau o casa pe malul marii cu soarele si nisipul cald si sa-mi traiesc viata in iubire si armonie.

    Pe unde ati vrea sa calatoriti?
    - pe toate continentele, sa vad toate fetele lumii, iar mai apoi sa scriu o carte despre ele :-)

    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti
    - am o gramada si toate le-am impartit cu prietenii :-)

    Blog / website
    - cu accesorii - funkyartlulu.blogspot.com, iar cu ganduri - luna-in-culori.blogspot.com

    kiss kiss

    RăspundețiȘtergere
  27. god cum am putut sa uit de Incubus, Placebo si Suskind:)

    RăspundețiȘtergere
  28. pai vreau si euuuu :D


    Varsta: 20.59 de ani( e un site cu tricouri dragute care iti spune asta :) )


    Hobby-uri, pasiuni, interese: hmm pai pisica,handmade( cam rar lately), pisica, art si ceva fotografie a da si pisica!


    Culori preferate: cam orice.. tonuri de maro bej crem and co. ohh and lilac :d


    Stil vestimentar: mhm vintage boho something. pantofiori oxford si cardigans si gentute vintage si berete dragute si si si rochiteee :D aahh aa si chestii cu pisici!


    Autori / stil de opere preferat: il iubesc pe chuck palahniuk e grozav :D , imi plac lucrurile asa disturbia( nu nu va ganditi la rihanna!!)


    Ce muzica ascultati: mult jazz lately, si lucruri vechi vechi, gorillaz obligatoriu, morcheeba streets knife billie holiday uff sunt multe si adaug si putin rap romanesc


    Ce gen de filme vizionati: revenim la chestiile distrurbia, mainly filme inteligente care transmit ceva, filme romanesti french and bristish


    Ce vise / planuri aveti : hmm si eu visez la o ceainarie/cafenea/bookshop/handmade shop uhm un loc asa dragut cu multe chestii dragute si unde sa vina oameni draguti si sa faca lucruri dragute
    Pe unde ati vrea sa calatoriti: vreau uk si usa si mai vreau franta si dupa cele mentionate anterior orice


    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti:uhm pai de curand intr o dimineata m am trezi cu hannibal ( yes THE CAT) langa mine frumos cuibarit sub paturica si dormind intr o pozitie mai mult decat anormala... and that filled my heart with love


    Blog : www.incrafts.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Domnisoara Raloo si domnisoaa Rox sunt rugate sa lase pe mail adresele lor ;))

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  30. Na bine, na, I’m in, dupa ce am pus-o pe mama sa caute ceva vintage, pfiu!

    Varsta
    33? Da, parca inca 33 (dar numai ca sa n-o las pe Leti batrana si singura, altfel am vreo 16).

    Hobby-uri, pasiuni, interese
    Mesterit diverse chitibusuri, unele ochioase, vizionat filme, mai ales indie, obsesionat pe diverse teme, zebrosit peste tot, citit pana ma desprind si plutesc, visat zebre dungate multicolor pe pereti. Si-mi mai place sa primesc micul dejun la pat, cu niste bruschete aromate, sunt o mancacioasa (da…) si-mi plac experimentele si diversitatea culinara, imi place sa primesc cadouri, sa ma plimb prin librarii, imi place toamna cu frunzele ei ruginii si cu octombrie nostalgic. Imi place sa ma bucur tare si zgomotos si cu gura pana la urechi desi lumea in general ma considera o fiinta (prea) serioasa (zau daca stiu de ce :D).

    Culori preferate
    Verde, in cam toate nuantele lui, violet, asemenea, turcoaz si cam toate, pana la urma., ata timp cat nu tipa la mine.

    Stil vestimentar (casual, sport, vintage, gipsy, hippie, chic, orice va caracterizeaza)
    Casual, mai ales. Nu atat de indraznet pe cat as vrea, mai degraba clasic.

    Autori / stil de opere preferat
    Umor englezesc (David Lodge), Llosa, Allende,… Acum citesc Cella Serghi si car dupa mine manuale cu exercitii de limba engleza. Din cand in cand citesc Academia Catvencu si Good Homes.

    Ce muzica ascultati
    Keane, Amy McDonald, Katie Melua, Cat Stevens, U2, Sting, The Corrs, The Cranberries, soundtrackul din Grey’s Anatomy.

    Ce gen de filme vizionati
    De toate in afara de horror sau comedii stupizele sau mari blockbusteruri fara substanta. Indie, europene, englezesti in special, fantasy. Primul care imi vine in minte, asa, repede, este Lost in Translation, pe care l-as putea revedea de oricate ori. Nu va insir alea la care bocesc like there’s no tomorrow. Si daca e sa radem, cred ca cel mai tare ever am ras la o comedie spaniola numita El robo mas grande jamas contado. A, si-mi plac toate filmele lui Almodovar. Si ce am vazut de la Guillermo del Toro. A, si cele ale lui Terry Gilliam. Si ale lui Tim Burton. Of, nu ma porniti pe partea asta. Si inca un film dragut tare (dedicatie pentru Leti): Paris, je t’aime, cu o inimioara in dreptul episodului Faubourg Saint-Denis.
    A, si de seriale v-am zis?

    Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile)
    Sa vad Praga, Paris si New York, sa am un mic atelier de vise in care sa creez ce vreau, cand vreau, in ce cantitate vreau si in mod miraculos sa fie o afacere foarte profitabila financiar (lucru de care sa nu ma ocup eu, desigur), sa am la un moment dat (yeah, tic-tac, tic-tac) o zebra mica pe care s-o cheme Miruna, sa citesc Jocul cu margele de sticla (sa fie si ceva realizabil, totusi), sa-mi gasesc zen-ul (ha-ha).

    Pe unde ati vrea sa calatoriti?
    Of, deci Praga, Paris, New York, Londra din nou si din nou, Japonia, tarile nordice.

    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti.
    Plimbarea, veveritele si bancile inscriptionate din Holland Park, Londra.

    Blog / website
    www.zebruca.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Yeiiiiiiii ce idee buna. O sa cotrobai prin casa sa vad daca am toate cate ceva din cele 5 categori. YEiiiiiiiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  32. La 25 de ani la fel (cel putin) de visatoare ca la 14! Cu capul in nori si in continua descoperire a sinelui!

    Gasesc ceva neasteptat si incredibil de atragator in..simplitate! Imi place sa citesc (cartea mea preferata este 'Cel mai iubit dintre pamanteni' de Marin Preda, iar acum citesc Eat Pray Love), imi place sa calatoresc si sper sa ajung in curand in tara care este prima mea dragoste - Irlanda! Imi place mancarea si imi place descopar lucruri si locuri noi cu iubitul meu, Adi.
    Iubesc Munchenul si lucrurile vechi cu poveste, decoratiunile interioare, magazinele de mobila, bulinele, ciocolata, patiseria, parfumurile, pantofii, cafeaua de la Starbucks, ceaiul si citesc blogurile preferate.

    Iubesc filmele si muzica. Mai ales filmele. Nu, muzica. Bine, pe amandoua. Am vazut mult prea multe seriale, iar in materie de filme imi plac cele puternice, cu elementul surpriza si prefer sa le vad la cinema.
    Imi plac culorile, muzica, drama, actiunea, sf-ul, umorul si nimic nu se compara cu un personaj bine creat si reprezentat si aceea magie a filmelor. Bine, cu exceptia filmelor indiane pe care nu stiu de ce, dar nu le pot suferi.
    Ascult mai multe genuri, in functie de starea de spirit dar prefer rock-ul alternativ.

    Stil vestimentar: casual cu accente romantice, chic si jucause!

    Oh, visez la o lume a Bo3miei mai..dezvoltata si sa pot trai doar din asta, sa pot vorbi germana fluent, sa scriu in continuare, sa studiez marketingul in Munchen, sa vizitez lumea..si mai apar zilnic noi vise.

    Vreau sa revad Irlanda, sa merg undeva la ocean, in New York, Londra, Praga, Moscova si Toscana..si astea numai asa de inceput.

    Cea mai frumoasa amintire..ce greu imi e sa aleg ceva..pentru ca se ora mesei am sa aleg una culinara..surpriza si incantarea culinara de care am avut parte in Chisinau la 2 localuri diferite!

    Culori preferate: roz prafuit, living coral, crem, culoarea lavandei, mov, albastru, kaki.. These days nu port portocaliu, galben, verde..nu stiu de ce, dar oricum in fiecare sezon am alte culori preferate..

    So..I'm in! Let's swamp :p

    Blog: http://bo3mia.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  33. ok doky!! i am in too!! sa incepem:
    Varsta: 25 de ani proaspati impliniti insaaa mi se zice "piciu'" de catre boyfriend sooo..asta ma aduce undeva la 5-6 ani:)))
    Hobby, pasiuni: i loveee art, imi place sa pictez, sa desenez, grafica, sa imi clatesc ochii in muzee interminabile, albumele de colectie de arta; imi place sa confectionez obiecte handmade, sa decorez, sa aduc un strop de happines in ce fac; iubesc animalele enorm de mult si de aceea i am a vet;)) sa le fac bine pe toate:P; Imi place sa calatoresc peste tot deoarece consider ca orice loc isi are povestea sa ce merita descoperita; imi place sa ies la bere si la o poveste cu prietenii, imi plac ceainariile si cafenele french, ciocolata (mai ales cea cu menta), pff...sunt multeee...
    Culori preferat: in generla iubesc culorile, imi plac mixurile de culori, atat cele pastel cat si cele indraznete, port orice culoare in functie de mood, asa ca nu pot zice ca am o culoare preferata, insa daca stau bine si ma uit in garderoba vad ca predomina albastrul:P
    Stil vestimentar: well, aici am trecut asa in functie de tineretele mele de la stilul asa mai rock la hippie, casual, imi plac mult esarfele (cred ca am o caruta de esarfe si tot nu-s suficiente), tenisii converse, iile, genti mari si colorate, sandalele gladiator, pantalonii de in..deci bate si spre indie;)

    Autori: Imi place mult Herman Hess, Oscar Wilde, Mircea Eliade si acum am terminat cartea "Elevul Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumes pe care am indragit-o f mult!! o recomand, imi place si proza lui Eminescu

    Muzica: british rock, ii ador pe Kasabian, Muse, Florince and the Mashine, Soko, Kate Nash, Smoke City, BossaNova, etc...

    Filme: TIFF-ullllll!!! imi plac filmele europene, urasc holywood movies in ,mare parte, filmul ce ma binedispune tot timpul: Amelie,; filmul ce ma unge la suflet: Modigliani

    Vise/Planuri: Sa calatoresc toata TERRA:D

    Unde vreau s acalatoresc: Dupa cum am zis: toata TERRA, insa cel mai mult as vrea sa incep cu tarile nordice si apoi India, Africa ( Marocul l-am vazut si e absoul hipnotizant) apoi all around

    Amintiri: cea mai proaspata si fresh: Marocul, oamnei superbi, atmosfera hipnotizanta, o experienta de neuitat

    Blog: http://murmu-happymurmucei.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  34. scuzati greselile de ortografie insa sunt pe speed!!:D:D

    RăspundețiȘtergere
  35. revin cu niste precizari :
    a)zebra e mai mare decat mine,desi mi-a fost tare greu cand ne-am cunoscut noi atat de frumos,sa manuiesc aritmetica incat sa nu-mi dea cu virgula(adica sa aflu varstele noastre reale) :))))))

    b)murmu,bine ca stim.adresa cabinetului dorim :)))

    c)imi plac la nebunie pisicile,sucul de rosii si parfumurile.deci (re)act accordingly :)))

    d)ma tratez si nu se ia :)

    RăspundețiȘtergere
  36. @ Leti: momentan nu am cabinet, sunt doctoranta dar prestez si servicii medical veterinare la solicitari;))

    RăspundețiȘtergere
  37. Lore si pisica Iris
    Varsta 23, varsator
    Hobby-uri, pasiuni, interese pisici(mai bine spus blissici), handmade, cooking( mai ales tarte, biscuit, pastry stuff…dar ma avant si spre retete slow food complicate), lectura, pictatul( nu prea am talent dar ma straduiesc sa invat), design interior, colectionez cani/brose/cercei/carti de bucate/cutii de table
    Culori preferate navy blue, caramiziu, un anumit rosu, pasteluri. Depinde de nuanta si textura
    Stil vestimentar (casual, sport, vintage, gipsy, hippie, chic, orice va caracterizeaza)jeans/dress, blouse and jacket/cardigan cu accesorii vintage/handmade. Simplu.
    Autori / stil de opere preferat aici e greu si fiindca lista e mult prea lunga o sa zic asa: literatura engleza, Americana, franceza, rusa, ceha, poloneza, putina germane, literatura romana contemporana.printr marii preferati sunt safran foer, Nicole krauss, haddon,Nabokov, dan lungu, petru cimpoiesu…cred ca sufficient
    Ce muzica ascultati alternative, brit pop, swing, rock, indie, depinde de stare( sa aiba voce neaparat)
    Ce gen de filme vizionati SF, Drama, Advnture
    Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile) as vrea sa emigrez in canada/ sa fie toamna all year long/sa avem o casuta a noastra al carei design interior sa fie semnat d mine
    Pe unde ati vrea sa calatoriti? Budapsta again, Viena, Berlin, Praga, Londra, Moscova. Si mi-e tare dor de mare.
    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti memorie olfactiva foarte buna mi-e dor de mirosul de struguri, pere si crizanteme =toamna din copilarie in jidvei
    Blog / website noircafe.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  38. a se scuza toate literele in plus sau in minus

    RăspundețiȘtergere
  39. @Leti: cine mai numara niste zile amarate (sub 30) ?! :D

    RăspundețiȘtergere
  40. ma gandeam eu ca mentionarea varstei o sa ridice ceva probleme. Vad ca nu era un camp necesar, ca toate aici avem intre 17 si 23 de ani :))

    RăspundețiȘtergere
  41. Hello, hello primiti cu inscrisul? :P

    Varsta: 27 de ani, dar as vrea sa am 5 ani again :P

    Hobby-uri: window shopping :D, sa gatesc, sa creez chestiutze pentru casutzul nostru, sa floricesc, sa fac plushuri shoade, sa visez cu ochii deschisi :P, and shoe watching

    Culori preferate: roz nude, cam orice verde sau verde albastrui, turcoaz, crem, violet , gri, sunt multe si opuse

    Stilul meu vestimentar este foarte casual, dar I glam up din cand in cand :P. Imi plac acesoriile colorate de destul de mari sau micute .

    Muzica:Radio Guerrilla cam all day, dar ascult de la pop la grunge ,la r&b la alternative. Am I like to sing, saracii din jurul meu :))

    Filmele care imi plac sunt animatiile si comedile

    Planurile noatre includ o casuta cocheta si luminoasa, cu o gradina plina de flori , legume (yam) si fructe, gainutze de oua, doua capre, pisicutze, cainele nostru Taz, care e cuminte doar in somn:P

    Mi-a placut foarte mult Barcelona si as vrea sa o vizitez pe o perioada mai lunga, la fel si cu Parisul si Cannes-ul.As vrea sa invart un glob pamantesc si unde se opreste acolo sa mergem :)

    Cea mai frumoasa amintire mi se intampla in fiecare zi , ma trezesc cu Bubu langa mine :)

    Blog http://lizzzzziyes.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  42. Sunt si eu in aceasta actiune parfumata.
    Varsta : 17 si inca putin.
    Hobby-uri, pasiuni, interese : Tare drag imi e sa citesc romane cusute cu dragoste si atentie de catre autorii lor si sa meditez pe melodii sentimentale si parca smulse din bucatia mea de suflet. Undeva in interioul meu nutresc o pasiune pentru bijuterii.
    Culori preferate : bleu, verde, roz, gri, per-ansamblu culorile pastelate.
    Stil vestimentar (casual, sport, vintage, gipsy, hippie, chic, orice va caracterizeaza) : Iubesc camasile la care agat tot felul de brose simpatice, de aceea ma straduiesc sa fiu cat mai vintage si mai boema in alegerea hainelor.
    Autori / stil de opere preferat : Gellu Naum, Marin Preda, Nichita Stanescu.
    Ce muzica ascultati : Rockul acela soft, emotional, care nu face decat sa-ti induca o stare de visare.
    Ce gen de filme vizionati : Romantele, drame, povestile cu mesaj.
    Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile) : Nadajduiesc din tot ce am ca voi ajunge in momentul in care sa spun : "Da, sunt studenta la jurnalism.". Apoi, sper ca iubirea mea va creste ca blatul de prajitura bagat la cuptor.
    Pe unde ati vrea sa calatoriti ? : In Asia, culturile orientale si istoria tinuturilor m-a pasionat inca de mica.
    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti : Oh, e asa dificil sa alegi cand poti spune incantat ca nu ai trait prea multe momente grele. Dar sa fie prima mea intalnire cu sufletul meu geaman, prietena mea cea mai buna, in care magicul si doar privirile ne-au acompaniat. De asemenea si acei fluturasi cand il vezi de tanarul ce-ti captuseste inima.
    Blog / website : http://visedebucuresti.blogspot.com
    Dar in curand o sa-mi cumpar domeniu pe .com.

    RăspundețiȘtergere
  43. Yellow! Mai am timp? Hai ca ma grabesc sa plonjez in swa(m)p!

    Varsta:28
    Hobby-uri, pasiuni, interese: scris, citit, taiat cu foarfeca, demontat haine :) remontat haine, textilele, interactiunile cu oamenii, vorbitul (excesiv)
    Culori preferate: toate fara maro, gri, negru (dar uneori fac si exceptii)
    Stil vestimentar: casual, girly (nu imi plac pantalonii, 80% din timp aleg fuste si rochii cu colanti si ciorapi colorati! yey!
    Autori / stil de opere preferat: carti care imi pun mintea la incercare, dar cu o limita: James Joyce. Not really a fan of modern writing.

    Ce muzica ascultati: populara- din cat mai multe culturi :), balade rock!!!, Hijo de la Luna- Meccano

    Ce gen de filme vizionati: mostly comedies :)

    Ce vise / planuri aveti (realizabile sau mai putin realizabile): sa reusesc sa fac ordine in "atelierul" meu

    Pe unde ati vrea sa calatoriti? Tari calduroase si optimiste: Grecia, Spania, Portugalia (nu si India!)

    Una din cele mai frumoase amintiri pe care le aveti.
    Una recenta: fiica-mea de 7 luni a impartit ieri un biscuite cu mine, de bunavoia ei :).

    Blog / website
    www.casacucadouri.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ce frumooos :D Bine ai venit Ioana : ) Ma bucur ca participezi la schimbareala noastra

    @Ralu sigur ca mai e timp :D

    primim orice persoana dornica de schimb care scrie repede rezolvari la cerintele pentru swamp :D

    cat despre propuneri comerciale si concursuri, nu primim cu sorcova :D poate in decembrie :D

    RăspundețiȘtergere
  46. abia astept sa vina 17 :-ss

    RăspundețiȘtergere
  47. * 23 forever, buletinul insa spune cu totul altceva, cica 32. Cine, eu?!

    * Soap making-u' (adictie), pisicile (nebuna dupa ele!), cusutul la masina si modificatul hainelor, innotul, webdesignul, fotografia (sporadic, shame on me), designul de interior, minimalismul (indeosebi aplicat in, guess what, design), psihologia (mai usor), ceaiurile (din greu!), demult pictura si desenul in creion (hobbyuri apuse, cred). Sper sa apuc sa-nvat cel putin o limba ciudata, doar asa, de dragul de a invata :)

    * Knut Hamsun, Heinrich Böll, Thomas Mann... Alessandro Baricco, Salman Rushdie, Salvador Dali, Nina Berberova... mentionati in graba mare. Oh, ceva ciudat, m-apuca plansul citind despre animale, fie ele povesti triste ori vesele;

    * Culori preferate: verde smarald, mov si violet, roz vintage, negru, albastru marin, turcoaz; orice are viata si ceva de spus :)

    * Stil vestimentar: cat timp nu este office, cam orice. Ma reinventez periodic, dar as zice casual with a hint of hippie; Si daca as putea purta flip-flops si in decembrie, ar fi perfect!

    * Ce muzica ascultati: instrumentala, jazz, swing, lounge. In traducere: Zero 7, Sia, Angelo Badalamenti, Ennio Morricone, Ravi Shankar, JM Jarre, Mike Oldfield, Nina Simone, Stan Getz, Sneaker Pimps, Norah Jones, Sigur Rós, Mariza, Radiohead, Vangelis, Astrud Gilberto, Lisa Ekdahl, Múm, AIR,... si eram nebuna dupa The Cranberries (acu' vreo 10 ani)

    * Ce gen de filme vizionati: fantastice, SF bune (fiindca sunt rare), filme psihologice si care portretizeaza personaje deosebite. Sindromul Asperger e o tematica buna, "colectionez" filme cu acest subiect. Apoi: What Dreams May Come, Der Himmel über Berlin, Harold and Maude, Being There, M.A.S.H. si multe, multe altele. David Lynch, Krzysztof Kieslowski, Abbas Kiarostami, Ki-Duk Kim, Terry Gilliam

    * Ce vise / planuri aveti: o casa luminoasa, inconjurata de verdeata ori padure (visul meu), cu o puzderie de caini, pisici si poate un copil sau doi :)

    * Calatorii: hm, stiu si eu. Mi-a cam trecut. Dar erau pe lista Rusia, Irlanda, Grecia, Mongolia.

    * Amintiri frumoasa: fragmente, mai degraba. Mirosul nisipului proaspat plouat din curtea gradinitei; o duminica petrecuta la padure cu familia (demult, demult); incantarea si "miracolul" de a fi in posesia unui ciot de creion cu mina verde-smarald (eram in ciclul primar, pre-Revolutie)

    * http://naen-soap.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Uff, ce rau imi pare ca am ratat "swampul"! Asa-mi trebuie daca nu te am in Google Reader, dar rectific acum aceasta eroare, ca sa nu se mai intample :)

    RăspundețiȘtergere
  49. imi pare rau ca nu am stiut mai devreme de swamp :(
    poate data viitoare daca o sa mai fie

    RăspundețiȘtergere
  50. Miss B., multumesc pentru initiativa :)
    Am primit, am trimis, m-am laudat. Poze pe blog. Experienta reusita :)

    Ralu

    RăspundețiȘtergere