miercuri, 22 septembrie 2010

Green Mate si un mic sneak preview


Cu scuzele de rigoare pentru absenta, va comunic ca a venit vremea ca blogul sa devina cel mai bun prieten al meu, asa ca de acum inainte o sa gasiti periodic insemnarile mele, n-o sa las sa mai treaca nicio idee pe care as vrea sa v-o impartasesc. Am planuri mari cu vechiul si noul meu prieten, asa ca ne puteti vizita des, va vom intampina cu o multime de lucruri minunate : )

Pentru ca de ceva vreme tot vroiam sa va povestesc, am avut ocazia, si multe au urmat acesteia, sa incerc un ceai grozav. Green mate pe numele lui, noi l-am cumparat de la Demmers-ul din Constanta, unde un domn din Sri Lanka ne-a dat sa mirosim toate borcanele si ne-a povestit o multime de lucruri despre sortimentele de ceai pe care le avea. Povestesc in numarul nou al Revistei Atelierul despre intalnirea asta, asa ca nu va spun mai multe :P Ei bine, de asta vara, domnul meu a plecat acasa cu ceai cu tot, si am avut ocazia sa-l incerc de abia dupa ce mi l-a adus ;)) Va pot spune ca e un ceai cu gust tare placut, usor si proaspat, e verdee si putin indulcit e chiar minunat. Motivul pentru care am tinut atat de tare sa il incerc e faptul ca ceaiul verde poate fi un inlocuitor al cafelei, datorita continutul de cofeina si tare as fi vrut sa renunt la dumneaei. Ceaiul are intr-adevar puteri magice, efectul nu e extrem de vizibil, dar o stare de bine e prezenta si gustul e incantator, cum v-am mai spus. M-am oprit la Green Mate pentru ca pana acum toate ceaiurile verzi incercate pana acum nu mi-au placut prea tare.


Cu prima ocazie va povestesc despre ceaiul negru cu trandafiri, cumparat din acelasi loc ; )

In alta ordine a ideilor, dupa cum spune si titlul, va prezint un mic preview la o colectie mica, editie limitata, ca mai toate celelalte. Se numeste Tea Rose si deja am inceput sa adaug cateva produse in magazinul de pe breslo. Punctul comun al colectiei, pe langa delicatatea si tonurile feminine cu care v-am obisnuit, sunt pandantivele pe care le-am asezat in diverse moduri, fie in bratari, brose sau coliere, cu diverse margele sau elemente. Pe langa buchete de trandafiri roz, trandafirii mari de damasc si buchete cu alura vintage, colectia mai cuprinde si ceasuri si cescute de ceai, incarcate cu trandafiri. Toate toate vor poposi in curand pe breslo si veti putea sa va bucurati de ele.

4 comentarii:

  1. O, si mie imi plac mult ceaiurile Mate! Si da, sunt un fel de energy drinks mai slabe, poate nu ar fi rau sa imi cumpar si eu pentru la biblioteca. Desi ar trebui sa il strecor abil pe langa tanti bibliotecara, ca nu avem voie decat cu apa inauntru :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha! La noi la BCU merge tot cu apa si suc, dar atata iti trebuie sa lasi sticla pe masa! totul jos, la picior .. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Welcome back! :)

    Si eu am o slabiciune pentru ceaiurile mate..dar la cafea nu stiu daca as putea renunta!

    RăspundețiȘtergere
  4. unul dintre primele ceaiuri verzi pe care le-am baut ca tanara studenta :) iar colectia este minunata, cum era de asteptat!

    RăspundețiȘtergere