duminică, 5 septembrie 2010

Cadouas si leapsa


Am primit de la Scortisoara un premiu cu inimioara si de la Anca o completare la inimioara : ). Cum mie imi plac completarile de felul asta, rude cu leapsele (?), o sa le onorez pe amandoua :D

Asadar, regulile!

1. Posteaza premiul pe blog, cu linkul catre cel care te-a premiat.
2. Scrie 10 lucruri care iti plac.
3. Ofera premiul altor 10 bloguri care iti plac.


Si-acum sa va spun cele 10 lucruri care imi plac, posibil mai multe, ca daca ma pornesc.. :D

1. Sibiu si mai ales Strada Cetatii si in mare cam tot ce exista in orasul asta supercalifragilistic : ). Si tot din seria asta, imi plac la nebunie casele cu ochi, si casele ardelenesti, cele cu gard in care intra si casa si gradina si nici sa ghicesti nu poti ce se intampla acolo. Si Rasinari <3

2 Imi place de mama mea. Nu ca imi place, o iubesc grozav de tare pentru ca e cea mai minunata mama din lume si e a mea. Valabil pentru toata famila : )

3. Imi place de Flaviu, ba nu, il iubesc, din miliarde si miliarde de motive, pentru ca e supercalifragilistic si pentru ca semanam asa de bine. Si din alte miliarde de motive. : ) Si de mama lui, care e la fel de minunata ca mama mea si de toata familia lui de altfel : )

4. Ceainicele. Si cestile cu floricele cum nu prea se mai fabrica sau n-am vazut eu decat la Sibiu. Si in general cam tot ce are legatura cu ceai, inclusiv pliculetele si bilele care tin ceaiul. Dar mai ales ceainicele : )

5. Pe locul cinci ar fii.. cred ca moda. Ba nu, mai degraba costumele. De la costume populare de la noi din Muscel (<3), de la acele de palarii pentru costumele populare sasesti pana la noi interpretari ale uniformelor militare, trenchuri si tot ce se mai perinda prin "sfilate" si au o forta incredibila de a marca societatea.

6. De aici nu prea mai e o ierarhie, dar pe locul 6 punem tot ce inseamna imagine politica, vestimentatie, discurs, toate astea. Imi plac la nebunie. Si nu numai politic, dar cum imaginea prin multele ei forme poate sa schimbe oamenii : )

7. Revistele pentru femei. Cred ca nu-i nevoie de descriere, de cand ma stiu traiesc cu ele pe langa mine, imi dau toti banii pe ele, as putea trai lejer un an mancand hartie, la cate am. Imi place sa le citesc critic, sa ma revolt cand accentele mele feministe vad ceva nelalocul lui, imi place sa ma pierd printre tendinte, sa scot clasicul din ele si sa ma inspir pentru bijuteriile mele.

8. Pentru numarul opt, dar nu in mod ierarhic, as spune ca imi place tare mult tot ce inseamna natura si natural. De la comportamentele naturale, pana la legume si fructe si plimbarile prin piata, de la tendinte eco si sapunuri bio.

9. Tot fara statut ierarhic, aici as adauga tot ce tine de tara mea. Tara mea de la muscel, cu gaini, pui de gaina si de rata (pe care ii ador : ), iarba proaspat cosita, pusul cartofilor si sapatul lor, ingrijitul capsunilor, si facutul fanului. Mai ales. Si campaniile electorale petrecute in fata televizorului alaturi de bunicul meu, discutand si intorcand discursurile pe toate partile : )

10. Vara. Si aici ca si la celelalte, ea si tot ce presupune, de la canicula, trandafirii de iunie, mersul la mare cand e pe sfarsite, hainele subtiri, culorile pastelate, inghetata, tot tot tot. Vara e singurul sezon in care pot sa fiu fericita intr-o secunda datorita celui mai banal lucru.

Si acum ca am sporovait prea mult de una singura, trimit premiul fermecat, ca sa scrie cu spor, laaaa:

Zebra mea preferata, care mi-a facut cadou un creion cu zebra pe care si acum il am, si de la care am multe animale din fetru.

Cristina Maslina, care face o dulceata de coji de portocale fabuloasa, si cafea buna, si are o mega rabdare si multe bufnite :))

Anca, care e mama Miei si face o multime de lucruri supercalifragilistice si care e unul din cei mai buni colaboratori pe care i-am avut vreodata : )

Scortisoara, care e super draguta, care o sa-mi faca cel mai minunat iepure din lana si de la care am o super geanta cu Glenn Miller :D

Leti care scrie genial si are o super imaginatie :D (dupa cum scrie ;)) Si de la care am cumparat cea mai frumoasa brosa din cutii de iaurt :D

Dariei in magazinul careia a venit toamna, incarcata de flori. Si cu care am baut ceai bun la cluj, unde m-a decorat cu multe flori ;))

Alexandra o domnita supercalifragilistic de draga, care face lucruri foarte fancy :->



Nu ies zece la numaratoare, dar astea sunt blogurile pe care le citesc regulat :D So, here it gos : )

>:D,

7 comentarii:

  1. Oh da, numarul 7! Este un fel de 'guily pleasure' a mea! Chiar daca multe reviste m-au dezamagit in ultimul timp, tot nu ma pot abtine! I'm hooked! :)

    Multumesc frumos! *blush*
    Sa stii ca si eu simt la fel..imi face placere sa colaboram!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai primit un premiu virtual de la mine! Felicitari cu drag pentru ceea ce realizezi! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Am dat peste tine la Bwe...Am si eu un mic magazin virtual de handmade si m-as bucura daca l-ai putea viziata....http://margelutzeblog.blogspot.com/ poate facem si schimb de link-uri...ms fain! Multa bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu vroiam doar sa-ti las un link care cred ca te va incanta...
    http://www.lushlee.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte frumoase lucrurile pe care le faci, delicate si zanifice :) Te asteapta un premiu prajituros la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc pentru cadoaiele dulci :D >:D<

    Va trimit bezele ;)) :*:*:*

    Multumesc mult Simona, o multime de lucruri minunate acolo! <3

    RăspundețiȘtergere