vineri, 3 septembrie 2010

Bucurii de sfarsit de saptamana

hello lovelies and darjeelings!

La noi in casa cu ceai a fost mare forfota in ultima vreme. De la colectia de sfarsit de vara, pentru ca nu pot sa stau locului, m-am apucat sa mesteresc la mica colectie de toamna, pe care o veti vedea foarte curand. Deja in magazinul de pe breslo au inceput sa cada frunzele si avem chiar si niste ghindele. De altfel, ieri am iesit in oras cu Cristina Maslina si am primit cadou de la ea o ghinda mare si verde, prima ghinda din toamna asta, o minunatie de pus la pastrat : )

Ieri a fost o zi de mare bucurie pentru ca am primit lucruri de la posta. De fapt, prin posta,si e vorba de nimeni alta decat domnita Mia , pe care o puteti vedea alaturat, cu tot cu super pachetelul in care a calatorit tocmai din Nemtia. Dupa cum sper ca stiti, domnita Mia locuieste in Bo3mia, casuta Ancai unde puteti vedea ca e frumos si bine, asa ca o data cu Mia am primit si responsabilitatea de a o ingriji si purta frumos, cuma fost obisnuita la ea acasa.


Tot ieri am primit bulinoasele de la mademoiselle Poliana , super pregatite de toamna, si maaari, cum nu ma asteptam. Dar grozave : ), in locul carora o colivie infunditata a zburat : )



Acum va supun atentiei un comunicat foarte important, Ionela de la Petriioni a scris un articol super califragilistic despre tendintele toamnei, unde m-a onorat cu pozitionarea unui colier cu floare mare, din magazin (care acum e la posta : ). Pe aceasta cale ii foarte multumesc si va invit sa cititi cu mare atentie, e foarte util si inspirat de un articol al minunatei Irina
.

De asemenea, va invit sa aruncati o privire la ultimul articol pe care l-am publicat pe breslo, e un interviu de care sunt mandra pentru ca mi-e draga Cryssta (desi am descoperit-o doar de 2 saptamni : ) si pentru ca sunt fascinata de vestimentatia populara, pe care ea se pricepe s-o lucreze. Si pentru ca-mi aduce aminte de copilaria in care invarteam lana pentru suveicile bunicii. Dar asta e o alta poveste. : )

Weekend frumos sa aveti!
>:D<

miss b.

3 comentarii:

  1. Ah ce ciuda imi e, vroiam si eu o Mia, dar cea gri s-a vandut prea repede. Oh well, next time.

    Pana atunci, ai un award la mine pe blog, check it out: http://www.cinnamoncloves.com/blog/2010/09/my-blog-awards/

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu sigur ca Mia este exact unde trebuia sa fie! O sa distrati de minune impreuna!

    Ai un premiu si la mine pe blog! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt extrem de frumoase bijuyteriile..te am adaugat in lista mea de bloguri:)

    http://fairy-bijoux.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere