joi, 17 iunie 2010

Joy by postmail 3


Doamnelor si domnilor, domnisoara a recidivat din nou in fata dragalaseniilor, asa ca astazi posta romana si-a facut treaba si mi-a adus-o pe vrabia - bufnita de la Tzuki. Si pentru ca Tzuki e o foarte draguta mama (si) de vrabii, i-a trimis si pe cei doi fii ai Narghitei (asa o cheama pe vrabia-bufnita) cu ea, sa cunoasca lumea. Pentru care ii multumim : )

In aceiasi ordine de idei, la resedinta mea zebro-muzeu, Marcellaaa isi face acomodarea, sporovaind amintiri din Wonderland cu norul meu preferat, Petronel. La randul ei, cea mai frumoasa si mai mov caracatita inimoasa Marcela a venit insotit de une peste rujat cu rama si muult drag de la Raluca Zebruca :D

5 comentarii:

  1. hehe, ce bine arata produsele! iar Narghita suna super!!!pup de la Timisoara!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) ma domnisoara, of, aia rujata e o pasare! E drept ca parerile sunt impartite, dar pana sa nu-mi zica lumea ca pasarelele mele scumpele sunt pesti, nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa le scufund in apa, bietele animale.
    Deci Marcela nu s-a clautrofobiat cu totul, ce usurare! Putea totusi sa ma regrete putin, asa... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Bufnicoaseele sunt suuuuper suuuper dragute!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha, deci tu esti vinovata pentru disparitia pasarii din lista mea Treasury! Well... sa o stapanesti sanatoasa, si pe ea si pe pui, e o familie foarte simpatica. : )

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, esti interesata de un schimb de link-uri? Lasa-mi un msg la http://camillage.blogspot.com daca da. Have a nice day:) Mult spor!

    RăspundețiȘtergere