duminică, 13 iunie 2010

Cronica unei zile minunate - Fabrica de handmade Breslo numarul 4

Doamnelor domnisoarelor si domnilor, premonitiile mele s-au adeverit si Fabrica de handmade Breslo a fost un super targ. Sa va povestesc si de ce.

Pentru ca, in primul rand, spre deosebire de alte targuri, a fost pe terasa din Fabrica si arata foarte colorat si dragut, si pentru ca a fost muuuzica si baar (cu pepsi light 8-|) si pentru ca toate astea au facut atmosfera sa para una de vacanta si de nesfarsita vara.

Cum criteriile dupa care se defineste un targ minunat sunt multe si nu includ doar vanzarile, targul asta a condinuat povestea de la Ilovehandmade si domnidoara a cunoscut persoane extraordinare si minunate cu care s-a conversat si a schimbat.


Cristina Maslina si panoul ei maslinit au participat la primul lor targ si au onorat blogul de fata cu niste poze normale, pentru ca Stamate a recidivat in setarea cu prea multa lumina si tot Cristina Maslina si-a scos oglinda fermecata in lume si a donat cu drag vaza cu flori fimolite pentru ca intrunea culorile domnisoarei. Cu tot cu flori. Elena Netea ne-a facut o vizita si am zabovit la cafea si la pus tara la cale. Domnisoara a cunoscut-o in sfarsit pe minunata Alexandra Gatin si s-a ales cu astaaaaaa (<3<3). Si din seria oamenilor minunati de incantatori pe care targurile iti dau ocazia sa-i intalnesti nu puteau sa lipseasca Ioana si Rodica de la handmademylove de unde am cumparat si am primit cadoooouri. Miss Mad avea o colectie supercalifragilistica, Ruxi a scos la soare minunata rochie cu flori de mar si tot azi am cunoscut-o pe Ama (pe care sper ca asa o cheama pentru ca practic n-am facut cunostiinta :)) de la amahandmade de la care am primit un saxofooooon (to name one of my obsessions : )

Nu cred ca targul asta a fost extraordinar pentru ca m-am ales eu cu toate lucrurile pe care mi le doream :)) ci pentru ca a fost exact cum ar trebui un targ - sa-ti dea sentimentul ca esti in vacanta si esti relaxat intr-o zi fara griji (desi in plina sesiune :)) pentru ca a fost cum spuneam, cu muuuzica (si cand o zi intreaga stai la soare fara asta, trust me, face diferenta: ), si mai ales si mai ales pentru ca oamenii care fac intr-adevar lucruri fabuloase sunt oameni deosebiti (oricat nu-mi place mie sintagma asta, acum e foarte adevarata si ne-cliseica), au ei ceva extraordinar si greu de explicat, o combinatie intre mult bun gust, simt estetic, drag, si prietenie. Aaaa, ce frumos a foooost :D

>:D<


8 comentarii:

  1. oo nu!
    si colierul colivie?
    si "livrare florala"?
    :(

    par obsedata, I know.
    but the dreamer wants it, needs it.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-ti fa griji, cat de curand apar cam toate pe breslo :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci o sa ma asez si eu la panda pe Breslo :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaai. Ce stand adorabil si deliciooooos! Ma duce cu candul la caramele si copilarie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iii..ma bucur ca ai avut o zi asa frumoasa! :)
    iar standul tau arata foarte bine..me likey!

    RăspundețiȘtergere
  6. minunat, ce culori, ce mistere, ce, ce, ce!

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumos, produsele tale sunt superbe, cred ca au facut furori! mi-ar placut sa fiu acolo...

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea domnisoara, nici ca se putea descrie mai bine atmosfera de acolo!
    Pentru mine a fost primul targ - imi pare rau ca nu am avut timp sa pregatesc ce mi-as fi dorit eu...
    Cel mai mare castig a fost ca am intalnit oameni minunati, ca am putut sa sa imi iau cateva lucrusoare adorabile (la care visam de ceva vreme...)
    Astept cu nerabdare urmatorul targ!!!

    RăspundețiȘtergere