luni, 15 martie 2010

Poveste din Wonderland

Pentru ca e cuminte, si strange bani sau o lasa nervii sau din multe alte varii motive, domnisoara Babacilu trebuie ca aproximativ o data pe luna sa se deplaseze in Wonderland.

Intamplarea intamplatoare face ca miss Zebruca sa locuiasca acolo ;)) si astfel o intalnire a fost inevitabila.

Ca atare, a avut loc o coliziune de dungi cu buline si aburi de ceai de menta ;)) care s-a lasat cu imparteala de obiecte minunate si cu povesti domnisorite si zebroase care Zebruca este o zebra extraordinara si domnisoara mai doreste sa se intalneasca cu dumneaei la coliziuni cu aburi de ceai. Mai jos vi le prezint pe lucrusoarele mele, singura proaspat denumita este ciupercuta, care oficial se numeste Raisa Premisa Concisa (raisa dupa madam gorbaciov, ca am citit eu o carte in autobuz in care aparea si dumneaei.) Lipseste doar madmoiselle Suzi-Difuzi-Mbuzi, urmand ca in zilele urmatoare, fiecare personaj sa-si primeasca un nume, in functie de dispozitia mea schimbatoare si alte carti citite : )




Si pentru ca am uitat sa mentionez cu alta ocazie, nu pot sa trec cu vedere un eveniment extraordinar in biblioteca mea, dupa lupte seculare care au durat o luna si aproape jumatate in care am fost dezamagita de o librarie internauta care inainte mi-era draga, am pus in sfarsit mana pe minunata si extraordinara carte a Piei (o minunata si extraordinara tanti), din care va prezint mai jos doua snapshoturi, ca sa va dati seama de dimensiunea extraordinarului. Va rog sa savurati, ca si mine, ultimele ei zile cu colturile neindoite, pentru ca de-acum incolo o sa calatoreasca numai in geanta mea ca sa alunge microbii si poluarea fonica din metrou cu molii pariziene din magazine cu produse fait a main.



8 comentarii:

  1. Aaaa! Ce e cartea asta teribil de interesanta?? I am intrigued, ma duc sa o caut pe ebay!

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe : ) e foarte foarte frumoasa, e cu 50 de magazine din paris,specializate pe chestii handmade, multe sunt si ateliere, si toate arata absolut dreamy :D

    RăspundețiȘtergere
  3. WOW!superb! Imi plac toate creatiile tale :)

    Ti-am adaugat blogul pe Scrapper in Romania.

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata domnisoara B, aveti un premiu la mine pe blog..va invit sa-l ridicati (copiati) si sa va bucurati de el si sa-l dati mai departe..cu link.

    RăspundețiȘtergere
  5. domnisoara B(ulinata), te-am premiat si eu ca sa te inveti minte sa mai faci chestiuni dragute. asa-ti trebuie, muahahahahaha!

    RăspundețiȘtergere
  6. Miss B., nu am gasit cartea pe ebay :(( dar lasa ca mai caut. Si intre timp, ma pun la coada sa te premiez si eu! Uite aici: http://blog.cinnamoncloves.com/2010/03/sunshine-en-fin.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Irys.. Aici http://www.bookdepository.co.uk/book/9781892145703/Paris gasesti cartea.
    Este super ok site-ul si au livrare gratuita oriunde in lume.. :)

    Pare foarte faina cartea..

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce grozaaav, e mai ieftina :D si are si livrare gratis :D supercalifragilistic : )

    cartea e incantatoare :D

    RăspundețiȘtergere