miercuri, 3 martie 2010

post cu lucruri frumoase si povesti.

Il a long temps, cheries les amies, de cand nu am mai povestit. Asa ca s-au strans o groaza de lucruri.

In ordine cronologica, am fost la un micut targ in Politehnica, alaturi de prietena mea Florina (care face o multime de genti si portfarduri minunate, si care in curand isi va updata magazinul ;)). A fost bine la targ, intr-o facultate in care 98% sunt studenti, nu studente, am vandut tocmai acelor 2% dintre studente : )

in alta ordine de idei si date, nu e nicio noutate ca "small things make my world gor round", asa ca astazi lumea mea s-a invartit mai ceva ca un carusel colorat, si asta pentru ca am primit muulte lucruri frumoase.

Am primit brosele de la miss Cinnamon , pe cea cu centrimetul o port acum, si mie foarte foarte draga. Ma bucur tare mult ca am cumparat-o. Cealalta e pentru mama, cadou de ziua ei, desi a trecut, avand in vedere ca asta e doar prima parte din cadou, probabil ca o sa simpta ca intreaga luna e ziua ei ;))


Si tot acum port minunatul ceas (daa, le-am pus pe toate :D) de la miss Kittenhood de care mi-e foarte drag, si pe care l-am primit in schimbul bicicletei , desi eu initial nu ma gandeam la un schimb. : )


Siii pentru ca tot sunt la capitolul lucruri frumoase, ca sa nu ramana restanta, va fac cunostinta si cu minunatia de cutie primita de la Raluca. Asteptam extinderea productiei si pentru public :D



Si pentru ca tot vorbim de lucruri minunate, de martior am primit de la domnul meu o reincarcare a contului de paypal si mi-am cumparat minunata si "incredibila" poveste a lui yael fran o tipa pe care eu o admir foarte tare, si care e din buenos aires (eu am prins maaare drag de buenos aires:D)


In alta ordine de idei, ca un mic reminder,
* in weekendul asta, daca sunteti din bucuresti, nu uitati sa vizitati targul "Give for animals", puteti cumpara ursuletii mei (colierul si brosa cu hora ursuletilor) de acolo, si multe alte lucruri, si asa ajutati niste catelusi si pisicute sa fie sanatosi si sa creasca mari :D

*De asemenea, tot in bucuresti puteti vizita targul de la muzeul satului, unde noi (eu si Florina nu mergem), dar unde le gasiti pe Cat-e si pe Dacian-Moon.

*Si neaparat, daca sunteti din Bucuresti, mergeti la targul ilovehandmade din curtea palatului Sutu, si vizitati standul fundatiei Hospice - Casa Sperantei ( si daca se poate, si cumparati lucrusoare) sunt facute de noi(foarte putine de mine 8-|) voluntarii fundatiei, si pin cumpararea lucrusoarelor, ajutati Hospice sa isi deruleze proiectele si sa se dezvolte.

* Daca sunteti din cluj, mergeti la Carturesti, la Pachetele de Primavara, o s-o gasiti pe Zebruca invadata de ochioase (am si eu ochioase :D) si pe Miss KittenHood, cu multe fundite.

* si daca sunteti la sibiu, o gasiti cred ca in piata, (acolo unde se vand lucruri frumoase sa cautati : ) pe artemiza


Be there :D

haaaaag!
babacilu

7 comentarii:

  1. Ma bucur ca a ajuns deja ceasul la tine, da bine in poza, si trebuie sa mentionez si ca imi place "miss" inainte de "kittenhood" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o scumpa, iti doresc o primavara superba si abia astept sa ne vedem la alte targuri. La Muzeul Satului nici noi nu mai mergem, astazi am fost ultima zi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ooo, ce draguuut, ai scris despre mine! That's very very nice, thank you! Citind acum despre toate cate se intampla prin tara, imi pare rau ca nu sunt si eu acolo sa merg in vizita la toate targurile astea...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Valy Uitasem sa transmit si urari de primvara dar acum.. e din nou iarna.. Cand vine primvara cu adevarat, o sa urez cuvintele potrivite : ) Multumesc!

    @SChumitza yes, you are darling :D Acum trebuie sa te specializezi, sa se bucure si altii de cutiute ;))

    @KittenHood Then miss KittenHood it is : )

    @Dacian Moon Multumesc mult! Sigur ne vedem in curand : )

    @Irys Multumesc muuuult pentur brose :D Se anunta multe targuri, dar nu cred ca vremea o sa fie de partea noastra .. Sa dai de veste cand esti prin tara. Ar trebui sa facem o mare intalnire de crafteri cand ne strangem multi, in preajma sarbatorilor cumva : )

    RăspundețiȘtergere
  5. heei, ce minunat din partea ta ca mi-ai agatat si mie blogul pe panoul de onoare! Sa ai o primavara cu mai multe petale si mai putini fulgi :)) (eu lucrez la petale deja ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. e panou cu minunatii :D

    iti foarte multumesc pentru urare, ai nimerit o zi tocmai ca cea in care ne-am intalnit, o zi inzapezita :D poate de la petalele tale sa se imbuneze primavara si sa vina repede repede :D

    >:D<

    RăspundețiȘtergere