vineri, 19 martie 2010

Mustatica isi ia zborul :D Aflati unde : ) SI Zi sanshian auards : )

De fapt nu aflati unde, pentru ca nici eu nu stiu, dar aflati la cine.

In urma tragerii la sorti pe fundal sonor si cu biletele roz, din basca mea neagra si minunata, a iesit biletelul cu numele domnisoareeeei *tu-du-du-duuuum* ... *creste suspansul*... domnisoareeeeei... Martipan : )

Asadar, domnisoara Martipan este foarte invitata sa-mi trimita un mail la domnisoarababacilu@gmail.com si sa-mi lase adresa unde doreste sa soseasca Mustatica :)



In alta ordine de idei, am primit niste premii primavaratice care observ ca circula :D mai ales acum ca primavara pare ca doreste sa se instaleze. Mi-a placut mai tare poza gasita la Zebruca, opera lui Leti ,decat cea "standard" de premiu, asa ca eu inamanez zi sanshain award urmatoarelor:



- la Zebruca, ca mi-e tare draga si la Costache si Stamate fratii de fetru cu Mariuca mea, pisica geamana cu Stamate

- la miss MAD pentru ca am cumparat de la dumneaei un colier supercalifragilistic si pentru ca mi-a facut ziua frumoasa si pentru ca e taaaaare draga si e singura domnisoara in afara de mine pe care eu o cunosc si care citeste Foreign Policy : ))


- la miss Cinnamon pentru ca, ce sa vezi, inevitabil, si dumneaei mi-e foarte draga si face pufosenii :D


- la miss stapana "lu' Boemia", pentru ca punem la cale "mici bucurii" (o sa vedeti voi: ) si colaboram bine si avem idei asemanatoare : ) (a, mentionat ca si dumneaei mi-e draga?! : )

- si desigur si inevitabil din nou, la miss Kittenhood, care e foarte lovely si are multe fundite. Si de dumneaei mi-e drag :D


Siiiii, daca se poate, sa mearga sanshain auardu' la toata lumea minunata si sa vina priiimavaraaaa, cu-alaiul ei de flori, la la la la la la si .. mii de culori :D Oh well : )

Si la miss Martipan neaparat :D pe care inca n-o cunosc : ) Hihi :D

>:D<

5 comentarii: