joi, 11 martie 2010

Give away no 1

Inspirata fiind de alte magazine si de multele sketch-uri pe care le "mazgalesc" in timpul cursurilor, m-am gandit ca a venit vremea ca dumnealor sa prinda viata si sa-si ia zborul : ) Asa ca inaungurez colectia laminata : )

Mi-am propus ca daca nu o data la o colectie, atunci o data pe luna sa fac un "give away", adica sa ofer una din minunatii. Asadar, astazi, la prima "dare", v-o ofer pe Mustacica (asa am intitulat-o eu, dar raspunde la orice nume cu care binevoieste s-o catadicseasca noua ei stapana :). Mustacica e o creatura la care eu tin foarte tare, pentru ca are aceleasi simtaminte ca si mine, si sigur ca multe dintre voi. Cine nu si-a ascuns vreodata gandurile intr-o cana cu ceai? Ei bine, Mustacica e mai norocoasa, si s-a ascuns cu totul, dar mai scoate capul inflorat din cand in cand, ca sa observe cand e vremea sa iasa, ori pur si simplu ca sa-si usuce mustatile imbibate in arome.




Daca vreti ca Mustacica sa fie a voastra, nu trebuie decat sa lasati un comentariu la postul asta pana joia viitoare (18 martie). Eu o sa trag la sorti vineri si tot vineri o sa postez un anunt despre castigator : )

(livrarea este evident, din partea casei : ) doar e un cadou! : )

20 de comentarii:

  1. Mustacica ta e mov cu buline, cum imi place mie! Si mai are si un ceainic, for my passion - tea!

    Lovely :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mustacica este o simpatica!
    De am fi cu totii atat de norocosi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mustăcica stă într-o ceaşcă şi-mi place să cred că e o ceaşcă de cafea. mustăcica e cofeinizată?

    RăspundețiȘtergere
  4. e o ceasca de ce vrei tu, dar are un pliculet de ceai in ea :) cred ca are ceva substante care dau energie, o fi vreun ceai negru, nu stiu, Mustacica stie : )

    RăspundețiȘtergere
  5. :) cel mai mult si mai mult imi place la mustacica ta faptul ca i-a crescut pe cap o floare. mi s-a intamplat si mie, stii? atunci cand am fost fericita intr-adevar (dar stiu ca stii asta deja :D). in celelalte zile, ma ascund pe fundul unei cesti de cacao cu lapte (tot bulinata si ea).

    RăspundețiȘtergere
  6. stiuuu : )

    acum mi-a venit o idee sa fac o pisica din mustatile careia sa iasa flori :D

    RăspundețiȘtergere
  7. sa iti dau adresa...sau cum facem? :))))
    sigur zebra nu vede (desi poarta ochelari),dar jos in stanga...mic mic mic de tot....e numele meu pe domnisoara mustacica:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca vrei sa stii, malitioasa letoasa (care ma tarasti pe toate blogurile ca sa ne certam in public, rusine, vaaai, rusine), deja am pus o pila PERSONAL cu domnisoara, asa ca te-ai lins pe bot (si pe mustati) de Mustacica :))) - siiii...parca aveai destule pisici :D. Si nu, acolo mic nu scrie Leti, ci scrie un Z si crede-ma, nu e de la Zorro :))

    PS domnisoara draguta si (acum si mai) mamarutoasa, am sa inteleg desigur daca, atunci cand la tragerea la sorti va iesi biletul dungat, vei trisa un pic pentru ca deja lumea se asteapta (nu-i asa?) la favoritisme (pardon, zebrusisme). :D
    Na, sa te vad acum cum o sa-ti tremure mana in urna :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. mustacica e pentru cana ce e alice pentru ... ceainiiic! :) e ataaat de blanda si de gingasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu astept si alti membri ai aceleiasi colectii!

    RăspundețiȘtergere
  11. erau mai multi, dar s-au vandut semiinstantaneu :D deci participezi sau nu participezi la primirea pisicii ambetate? :D

    RăspundețiȘtergere
  12. hai...treaca de la mine,ca esti zebra obraznica si nu iti aplic nici o corectie la dungi.

    dar nu uita:cand vei primi premiul,sa nu uiti sa dai adresa de cluj :P

    RăspundețiȘtergere
  13. PS : dsoara babacilu....va rog sa (nu) ne scuzati pentru evidentele semne de maturitate de care (nu) dam dovada :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. normal ca trebuia sa imi bag si eu mustatile pe aici ;))
    dupa parerea mea, mustacica ar sade bine langa prietenele si prietenii ei... adica la mine, avand in vedere ca eu am adoptat restul membrilor :D ... s-ar juca in voie printre perlute, dantelute, flori si alte minunatii :)
    :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Printre "alte magazine" ma gasesec si eu presupun. Daca ai stii cat de mult urasc disputele de genul: uite ideea, nu-i ideea. Unde e ideea? Dar cel mai important a cui e ideea? Nu mi-a placut niciodata vanatoarea si nici gandurile deja gandite. Am convingerea ferma ca intre artisti, artizani sau orice alt cuvant preferi nu poate exista concurenta pentru ca pur si simplu nu pot fi doi la fel. De fapt am o simpatie reala pentru toti cei care reusesc sa se defineasca prin ceea ce fac. Amprente avem 20 in total, cea mai greu de dobandit este cea cu numarul 21, aceea care pune punctul pe i.
    Ideile zboara ce e drept, dar niciodata in aceiasi directie. Prin comentariul meu nu doresc deloc sa starnesc o furtuna de nici un fel, nici de urari si nici de insulte. Nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni, ar fi prea obositor.
    Acestea fiind spuse, iti doresc numai bine si
    succese in tot ceea ce intreprinzi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aaa, nu. Nu m-am gandit la tine, daca chiar e vorba sa nominalizez, ideea mi-a venit de la Livia (small paintings) si de la MADa, combinate cu ce am mai vazut pe etsy si cu ce mi-a mai trecut mie prin minte.

    Chiar nu vad nicio legatura intre ideea de a lamina niste desene si a le transforma in bijuterii si lucrurile pe care le faci tu. Cu atat mai mult cu cat chiar desenele le fac foarte diferite de sursele de inspiratie, singurul lucru care ramane e metoda de "conservare" a produsului final.


    Si daca te referi la desene, le fac de mult timp, de cel putin jumatate de an sunt pe breslo, pisici in tot felul de forme, si dinainte sa stiu ca exista breslo, le tot desenam prin liceu. So.. nu prea vad vreo influenta venita din partea ideilor tale..

    Si eu am dat peste problema asta si mi-a cazut lumea in cap cand mi-am vazut ideile puse pe Breslo, desi eu cu cateva zile inainte pusesem lucrurile facute de mine, si erau lucruri pe care chiar numai eu le facusem, si aici ma refer si la idee, si la material si pana si tema desenului era aceiasi.


    Nu inteleg prea bine unde bate comentariul tau si nu vad de ce te-ai simti lezata, dar asta nu e locul potrivit (cel putin nu postul asta) in care sa discutam despre asta. Si daca te referi la faptul ca pisica asta sta intr-o cana (pentru ca alta aseamanare intre lucrurile noastre chiar nu vad), ideea a pornit de la logo-ul meu, care e o fetita intr-o cana, si care e asa de aproximativ un an, de cand am inventat-o.


    Daca ai vreo problema legata de lucrurile pe care le fac , n-am nimic impotriva sa-mi cer scuze sau ceva de genul, daca exista motive intemeiate, dar cred ca sunt destul de rationala si stapana pe ideile mele ca sa stiu de unde mi-au venit, sa pot sa identific asemanari si deosebiri si sa nu fie nevoie sa ma justific la fiecare punct pe care il pun pe hartie si il transform in ceva care ar putea sa placa, doar de teama ca cineva s-a gandit ca i-am furat vreo idee, desi eu stiu clar ca nu e asa.


    Imi cer scuze daca n-am fost destul de diplomata in comentariul asta, dar dupa ce am patit cam ce insinuezi tu ca ai fi patit, sa se insinueze un lucru de felul asta la adresa mea nu mi se pare un fapt pe care sa-l trec cu vederea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu vezi nicio legatura intre ideea de a lamina si produsele mele, pentru ca stii bine ca nu asta e legatura. Am spus ca nu am de gand sa port nicio batalie, nu e nevoie sa te justifici in fata mea, nu am nicio problema cu produsele tale, nu e nevoie de scuze ci doar de o strangere de mana *shake hands*.
    Ceainariile sunt de vina si pisicile, mult prea multe pisici, imagineaza-ti ca in fiecare dimineata cand pasesc afara din bloc ma intampina vreo 6 mustacioase :)

    Particip si eu la concurs poate imi surade norocul tocmai in ceasca ta de ceai :)
    Iti doresc sa ai parte numai de ganduri frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  18. hey, I don't like this. :(
    uite:
    http://graphicleftovers.com/graphic/cat-cup/

    Poate ca ati avut amandoua aceeasi idee. Asa cum cu siguranta vor mai fi avut si altii prin diferite colturi ale lumii asteia.

    In plus fiecare dintre lucrurile pe care le-ati facut, desi poate au acelasi subiect, sunt foarte-foarte diferite.
    Eu una le-as lua pe ambele, daca finantele mi-ar permite. :D

    C'mooon, it's spring out there. :)

    RăspundețiȘtergere