duminică, 21 februarie 2010

Bazaarul de dragobete. povestirea : )

Dupa cum ati putut observa din postul anterior, domnisoara B (cum i-a zis Zebruca si domnisoarei tare i-a placut) a fost la taaaarg. La cel de-al doilea targ din existenta ei, de altfel, mai reusit decat primul :)

La targ am cunoscut-o pe miss Cat-e si pe miss Dacian Moon (pentru ca, ce sa vezi, nu stiu sa le cheme altfel :) niste doamne foarte dragute cu care am povestit experiente de targ : ) si de la care mama domnisoarei, venita in vizita cu alai de doamne incantatoare : ), i-a cumparat fiisei un spiridache, care se afla sub brainstorming, ca sa-si gaseasca nume : )


Am vazut o multime de minunatii la targ, am vandut floricele, cercei masinute si rochite pentru care n-am dormit azi noapte, am baut muuult ceai parfumat, mi-am luat niste margele maaari roz imbulinate, care parca au fost facute pentru mine:D ne-am cumparat niste sapunuri minunate de la Seba siiii .. am mentionat c-am baut ceai?! : ))


A fost taaare frumusel, siii de-abia astept urmatorul targ! : )


Si-acum, sa nu uitam ca Stamate a dorit sa fie prezent si sa imortalizeze ziua : )






si o bucata prost prinsa din standul domnisoarei : )

4 comentarii:

  1. ai cui sunt motanii?
    ca-s de vis :)

    RăspundețiȘtergere
  2. draga domnisoara b
    nici sa visez asa onoare de a fi pomenita pe blogul dumitale :). ce targ frumos, ce fericire! ma bucur ca ti-a fost bine.
    cu drag, zebru :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Leti, n-am idee, n-aveau banner cu nume, cel putin nu l-am vazut eu. Si mie-mi place la nebunie motanul ala albastru :D


    Draga Zebruca, a fost intr-adevar tare bine : ) Unde e ceai si caldura, domnisoarei ii place muuult :)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. leti draga, tocmai am descoperit, motani sunt Zoolunatici, ii gasesti aici http://zooloonatic.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere