marți, 26 ianuarie 2010

film: Bright Star

Am planuit inca de la inceput sa nu pun posturi cu filmulete de pe you tube si alte chestii luate de pe internet, fara sa spun mare lucru despe ele si ca atare, sa nu conving oamenii sa participe la placere pe care o impartasesc.

N-am putut insa sa ma abtin de data asta.
Astept de mult timp filmul asta, de cand am vazut traillerul din intamplare. Trebuie sa recunosc ca povestea in sine nu m-a impresionat, nici macar de la inceput. Dupa ce vezi filme romatice ca o rutina saptamanala, nimic nu te mai surprinde, dar asta nu inseamna ca inceteaza sa te incante. Asa ca povestea e una obisnuita, de dragoste, ea il iubeste pe el, el incepe s-o iubeasca pe ea, in 1818 el n-are bani sa se casatoreasca cu ea, el o sa fie unul din cei mai mari poeti romantici dar el nu apuca sa vada asta.. E o poveste frumoasa, cu nimic spectaculos.

Ce e cu adevarat un spectacol, sunt imaginile. Lanuri de flori albastre, albe, promenade printre pomi infloriti, intregul film e o poezie. Iar scenele in care fratii prind fluturi, ii strang in borcane si apoi le dau drumul in camera, e absolut fascisnanta. Totul are, desigur, un mesaj.

Asadar, la sectia recomandari, trebuia neaparat sa se gaseasca filmul asta, care e mai mult decat un film, el insusi e o poezie.




aici
gasiti cateva imaginie : )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu