duminică, 17 octombrie 2010

Outlet

Pentru ca propunerea de pe facebook a inregistrat ceva aprobari, am decis sa dau drumul unei sectiuni pe care s-o numesc generic outlet. E vorba de bijuterii lucrate cu la fel de multa grija ca si celelalte doar cu margele pe care n-as vrea sa le integrez in coletiile principale ( portelan, etc), charmuri care mi se par prea firave sau care au un defect minor.


In colectia de outlet majoritatea colierelor nu sunt pe lanturi placate, ci pe lanturi obisnuite, exceptie facand colierele scurte, cu margele de portelan. In privinta lanturilor de metal, inca nu le-am probat, asa ca nu stiu cum se comporta, de aici si motivul de a le introduce in aceasta categorie. Sunt insa convinsa ca se vor pastra bine daca le feriti de apa, trnaspiratie sau parfum.

Va invit asadar sa va delectati cu urmatoarele imagini si sa va alegeti ce vreti de aici. Astept un mail pe domnisoarababacilu@gmail.com cu alegerea voastra si adresa pe care s-o trimit. Costul livrarii este unul fix, si anume de 8 lei indiferent de numarul de produse pe care doriti sa le achizitionati. Preturile variaza intre 15 si 25 de lei, iar cele 3 bratari (cu perle Swarovski) le gasiti in imagini fara inchizatori pentru ca asteapta sa fie ajustate in functie de marimea pe care o doriti.

In functie de succesul pe care aceasta sectiune o sa-l aiba, e posibil sa existe un lant intreg de continuari. : )




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu